15.03.2019

Bayer ČR je mezi TOP Zaměstnavateli 2019.

Společnost Bayer ČR se umístila na druhé pozici v soutěži TOP Zaměstnavatelé 2019, a to v kategorii „farmacie a zdravotnictví“.

Letos jde již o 8. ročník této prestižní soutěže, kde o výběru a atraktivitě jednotlivých zaměstnavatelů hlasují studenti vysokých škol. Letošního hodnocení se jich zúčastnilo 11 577.  Těší nás, že u studentů vysokých škol patříme mezi nejpopulárnější zaměstnavatele a věříme, že společně můžeme růst dále,“ dodává k ocenění Markéta Soukupová, Head of Communication Bayer CZ/SK.

O Asociaci studentů a absolventů

Asociace studentů a absolventů je nezisková organizace. Jejím cílem je umožnit svým členům osobnostní i profesní rozvoj díky aktivnímu zapojení do různých projektů. Předmětem činnosti je realizace projektů od prvotního nápadu, přes fázi příprav, uskutečnění, až po fázi vyhodnocení. V letošním roce oslaví Asociace 11 let své existence, a tedy už celou dekádu znalostí, zkušeností a know-how v oblastech HR marketingu a Employer Brandingu přímo na míru trhu v České republice. Svými aktivitami za tyto roky již zasáhla stovky tisíc studentů od středních škol, přes ty vysokoškolské až po absolventy a úspěšné manažery.